Signem Immobiliària
936278187
https://www.signem.cat
 

PIS DE 109M2 AMB 4 HABITACIONS A LA ZONA OMS I DE PRAT DE MANRESA

Ref: 1038
Pis
109 m2 construïts.
89 m2 útils.
Bon estat
Planta 2
Venda: 129.900 €
Habitacions. . . . 4
Banys. . . . 1
Calefacció: Gas
Cuina moblada. . . .
Qua. Energ.: E

Pis reformat a la zona de l'Oms i de Prat de Manresa de 109m² construïts amb 4 habitacions, 1 bany i calefacció, molt assolellat i ampli!!!

Descripció

Aquest pis de la zona de l'Oms i de Prat de Manresa té una superfície construïda de 109m2 i es troba al segon pis d'un edifici de pocs veïns.

La finca és tranquil·la i familiar, cosa que el converteix en un lloc ideal per a aquells que semblen. A més, té una sortida del balcó que permet gaudir de l’aire lliure i les vistes a la zona.

La cuina és de tipus d’oficina i té una galeria per emmagatzemar i rentar la roba. Les quatre habitacions són amples i ofereixen un bon espai per al descans i l’emmagatzematge. El bany és complet i té un plat de dutxa. Totes les finestres estan fetes d’alumini amb vidre doble, que garanteix un bon aïllament tèrmic i acústic. Els sòls són de parquet d’imitació, que aporta una sensació càlida i acollidora. La calefacció és gas, que garanteix una bona comoditat tèrmica a l’hivern.

La ubicació és excel·lent, ja que es troba a les escoles, ferrocarrils i piscina municipal, que facilita l’accés a tot el que es necessita per al dia a dia.

En resum, és una bona opció per a aquells que busquen el finançament, si escau. Tampoc inclou els mobles o objectes personals que poden aparèixer a les fotografies de la propietat.

Oferim assessorament hipotecari per als nostres clients. Voleu saber-ne més?

Aquesta propietat inclou un estudi de sucursal i Feng Shui que compleix les directrius establertes per aquestes dues ciències. Es lliurarà un estudi amb informe i directrius per a la decoració.