Els nostres serveis

Gran part del nostre èxit es basa en el coneixement ampli del mercat local i l'excel·lència dels nostres consultors immobiliaris professionals.

Competència, exclusivitat i passió, així com el nostre servei personal i integral ens distingeixen.

Dedicació amb cor i exclusiva a tu.Serveis

Assessorament en la recerca i venda d’immobles.

És un servei que et beneficia com a client pel que fa a estalvi de temps perquè no hauràs de fer la recerca constant de l'immoble, sinó que l’equip de Signem el buscarà segons les teves demandes. T’acompanyem en tot el procés de venda de l'immoble, des del principi fins al final de l’operació immobiliària.

Serveis de màrqueting

Creem una estratègia de publicitat per promoure la venda del teu immoble, un pla de comercialització pel teu habitatge, i dediquem tots els recursos disponibles de la immobiliària (reportatge fotogràfic i de vídeo, home staging, realitat virtual, pla de màrqueting, difusió en canals de comercialització d'habitatges, etc.).

Estudi i anàlisi de mercat

Estudiem i analitzem els preus de l’oferta immobiliària de la nostra zona d’actuació per tal d’establir un preu que afavoreixi la venda. Un dels aspectes més importants a l'hora de vendre un pis és el preu que hi posaràs. L’import que estableixis com a preu de compravenda influirà en la rapidesa o lentitud amb què es vengui. El temps serà qui et doni la pista: si es triga molt de temps a vendre és que el preu del pis està, probablement, fora de mercat, és a dir, massa alt.

Valoracions immobiliàries gratuïtes

Et valorem gratuïtament el teu pis tenint en compte factors tècnics, comparatius i de mercat.

Gestió comercial del teu lloguer

Ens ocupem de la gestió necessària des que decideixes posar de lloguer el teu habitatge fins que es realitza la signatura del contracte de lloguer i es lliuren les claus.

Negociació

Comptem amb l’experiència per realitzar negociacions entre els compradors i venedors d’una propietat, en què guanyin les dues parts.

Supervisió de tot el procés i agilització de tràmits

T’ajudem a simplificar tot el procés de compra, venda o lloguer de l'immoble perquè et sigui menys estressant, agilitzem els tràmits que cal fer i ens encarreguem de supervisar tots els documents, contractes i escriptures legals. Oferim amb els nostres serveis la seguretat jurídica davant aquest tipus d’operacions.

Mediació i assessorament financer

Una de les funcions més rellevants per als clients és la cerca del finançament adequat. Negociar les millors condicions d'una hipoteca amb el banc no és una tasca senzilla motiu pel qual oferim els serveis d’assessorament i mediació per trobar la hipoteca més idònia segons la teva necessitat.

Interiorisme i reformes

Proporcionem un servei complementari de decoració i disseny d'interiors perquè casa teva sigui com a tu t'agrada.

Tramitació de cèdules d’habitabilitat, certificats energètics i ITE

Ens encarreguem de la tramitació de cèdules d’habitabilitat, certificats energètics i de la ITE. La cèdula d’habitabilitat i el certificat energètic són documents de caràcter obligatori per realitzar qualsevol mena de transacció en la venda o lloguer d’un immoble. La ITE (Inspecció tècnica dels Edificis) és una obligació legal per a aquells edificis de més de 45 anys.

La cèdula d’habitabilitat és un document administratiu que acredita que un habitatge compleix les condicions mínimes d’habitabilitat que preveu la normativa vigent i és apte per a ser destinat a residència de persones, sense perjudici que s’hi desenvolupin altres.

El certificat d'eficiència energètica és un document que verifica la conformitat de qualificació d'eficiència energètica obtinguda i que condueix a l’expedició de l’etiqueta d’eficiència energètica de l’edifici.

La inspecció tècnica dels edificis d'habitatges (ITE) consisteix en una inspecció visual de l'edifici feta per un tècnic competent que té per objecte determinar-ne l'estat en el moment de la inspecció i orientar els propietaris en les actuacions a realitzar per complir el deure de conservació i manteniment.

Centre de Negocis Pere III
Muralla Sant Francesc 49 1a planta Despatx 112
08241 – Manresa

info@signem.cat