Per què gestionar la venda del teu pis mitjançant una agència.

Vendre un pis pot ser un procés complicat que requereix temps, recursos i habilitats específiques. Per aquesta raó, moltes persones decideixen recórrer a una agència immobiliària per vendre'n la propietat.

17
març

¿Comprar o llogar? Avantatges i desavantatges.

La decisió de comprar o llogar una propietat és una de les més importants que pot prendre una persona a la vida. Totes dues opcions tenen avantatges i desavantatges, i és necessari analitzar cada cas particular abans de prendre una decisió definitiva.

10
març

La subrogació d'hipoteca

La subrogació d'hipoteca és un procés que permet a un prestatari transferir la hipoteca actual a un altre prestador que ofereix una taxa d'interès més baixa o millors condicions de préstec. Això es fa per reduir el cost de la hipoteca i millorar les condicions de pagament mensual.

03
març

Tipus d'hipoteques més habituals.

Hi ha diferents tipus d'hipoteques disponibles al mercat perquè els consumidors puguin triar la que millor s'adapti a les seves necessitats. En aquest article, descriurem els diferents tipus d'hipoteques més usuals i les seves característiques per ajudar els consumidors a comprendre les opcions que tenen a la vostra disposició. 

03
març

Per què triar un immoble amb terrassa o balcó?

Quan arriba el bon temps, el balcó o la terrassa poden convertir-se en una extensió de la teva llar i un lloc perfecte per a gaudir del sol i l'aire lliure.

27
febr.

Per què és important millorar l'eficiència energètica del nostre immoble?

L'eficiència energètica d'un immoble es refereix a la capacitat d'aquest per a utilitzar de manera eficient l'energia que consumeix. Millorar-la implica reduir el consum d'energia sense sacrificar el confort de les persones que l'habiten.

27
febr.
    Signem Immobiliària
    Centre de Negocis Pere III
    Muralla Sant Francesc 49 1a planta Despatx 112
    08241 – Manresa

    info@signem.cat