Idees per decorar la teva llar a la tardor.

Per donar a casa teva un ambient càlid i acollidor durant la temporada de tardor, és fonamental triar una paleta de colors que reflecteixi la bellesa d'aquesta estació.

11
oct.

El Govern llança un nou ajut per facilitar la compra d'habitatge a joves i famílies amb menors a càrrec seu.

El Govern ha aprovat una nova ajuda que permetrà accedir a la compra d'un habitatge sense la necessitat de comptar amb el 20% del valor com a entrada. Aquesta iniciativa cerca fomentar l'adquisició d'habitatges per part d'aquest grup de la població i facilitar-ne l'accés a la propietat immobiliària.

25
maig

¿Què passa amb l'habitatge habitual en cas de divorci?

El divorci és un procés complicat i estressant, i una de les moltes preocupacions que tenen les parelles que se separen és el futur del seu habitatge habitual. En aquest article, discutirem què passa amb l'habitatge habitual en cas de divorci i com es resol aquesta qüestió.

05
maig

Com estalviar en la factura de la llum a casa

Explorarem alguns dels millors consells per estalviar a la factura de la llum a casa. L'augment constant en el preu de l'energia i l'ús cada vegada més gran dels electrodomèstics han fet que les factures de llum siguin cada cop més altes.

14
abr.

Tendències de decoració

La decoració és una de les maneres més senzilles de fer que un espai sigui acollidor i agradable a la vista. En aquest article, parlarem sobre les tendències de decoració més populars actualment i com pots incorporar-les a casa teva.

06
abr.

L'error de publicar l'immoble amb diverses immobiliàries

Al mercat immobiliari, una de les estratègies més comunes que utilitzen els propietaris d'immobles és publicar la seva propietat en múltiples immobiliàries amb l'esperança d'augmentar la seva visibilitat i trobar un comprador ràpidament.

31
març

Per què gestionar la venda del teu pis mitjançant una agència

Vendre un pis pot ser un procés complicat que requereix temps, recursos i habilitats específiques. Per aquesta raó, moltes persones decideixen recórrer a una agència immobiliària per vendre'n la propietat.

17
març

¿Comprar o llogar? Avantatges i desavantatges

La decisió de comprar o llogar una propietat és una de les més importants que pot prendre una persona a la vida. Totes dues opcions tenen avantatges i desavantatges, i és necessari analitzar cada cas particular abans de prendre una decisió definitiva.

10
març

La subrogació d'hipoteca

La subrogació d'hipoteca és un procés que permet a un prestatari transferir la hipoteca actual a un altre prestador que ofereix una taxa d'interès més baixa o millors condicions de préstec. Això es fa per reduir el cost de la hipoteca i millorar les condicions de pagament mensual.

03
març

Tipus d'hipoteques més habituals

Hi ha diferents tipus d'hipoteques disponibles al mercat perquè els consumidors puguin triar la que millor s'adapti a les seves necessitats. En aquest article, descriurem els diferents tipus d'hipoteques més usuals i les seves característiques per ajudar els consumidors a comprendre les opcions que tenen a la vostra disposició. 

03
març

Per què triar un immoble amb terrassa o balcó?

Quan arriba el bon temps, el balcó o la terrassa poden convertir-se en una extensió de la teva llar i un lloc perfecte per a gaudir del sol i l'aire lliure.

27
febr.

Per què és important millorar l'eficiència energètica del nostre immoble?

L'eficiència energètica d'un immoble es refereix a la capacitat d'aquest per a utilitzar de manera eficient l'energia que consumeix. Millorar-la implica reduir el consum d'energia sense sacrificar el confort de les persones que l'habiten.

27
febr.
    Centre de Negocis Pere III
    Muralla Sant Francesc 49 1a planta Despatx 112
    08241 – Manresa

    info@signem.cat