Ref.
Cerco
Tipus
A
Zona
Habitacions
Banys
Característiques
Preu

SOLAR A MANRESA DE 168M2 AMB ANCORATGE DE GRUA INCORPORAT.

Terreny en venda a Manresa, Barcelona (Font dels Capellans)

Ref. 1033
venda: 160.000 

El solar al centre de Manresa amb un projecte ja realitzat per a un edifici plurifamiliar de 8 habitatges, garatges i trasters és una oportunitat interessant per invertir en una zona en constant desenvolupament i reforma.

Amb una superfície construïda de 168 m², el projecte inclou habitatges completament exteriors amb terrassa, places d'aparcament i trasters, així com un local a la planta baixa.

Els habitatges es distribueixen en 6 unitats de 2 habitacions i 2 unitats tipus dúplex amb 3 habitacions , estudi i gran terrassa. La teulada amb previsió de plaques solars per a un consum eficient és una característica interessant que augmenta l'eficiència energètica de l'edifici i en redueix la petjada de carboni. La façana a dos carrers i l'ancoratge de grua ja incorporat són altres avantatges del projecte que en faciliten la construcció i accés a la zona.

La zona on es troba el solar també és un factor atractiu per als inversors, ja que es tracta d'una zona recentment reformada amb bon accés tant al centre de la ciutat com als afores, a prop de comerços i hospitals .

En resum, si estàs buscant invertir en una propietat en una zona en desenvolupament constant i reforma, aquest solar al centre de Manresa amb un projecte ja realitzat per a un edifici plurifamiliar de 8 habitatges, garatges i trasters és una opció interessant a considerar.

Oferim assessorament hipotecari gratuït per als nostres clients.

Parcel·la 168 m2
Preu/m² 952 €/m²
Qualificació sòl URBÁ

Vídeos

La direcció de l'immoble és aproximada.

Calculadora de Hipotecas:

%
anys
Contacta amb el teu assessor
Rosa Villarreal
Sol·licitar informació

Si vols més informació sobre aquesta propietat, si us plau, omple el formulari:

Centre de Negocis Pere III
Muralla Sant Francesc 49 1a planta Despatx 112
08241 – Manresa

info@signem.cat