divendres, 31 de març de 2023
Consells Immobiliaris

L'error de publicar l'immoble amb diverses immobiliàries

Al mercat immobiliari, una de les estratègies més comunes que utilitzen els propietaris d'immobles és publicar la seva propietat en múltiples immobiliàries amb l'esperança d'augmentar la seva visibilitat i trobar un comprador ràpidament.

Al mercat immobiliari, una de les estratègies més comunes que utilitzen els propietaris d'immobles és publicar la seva propietat en múltiples immobiliàries amb l'esperança d'augmentar la seva visibilitat i trobar un comprador ràpidament. Tot i això, aquesta estratègia pot resultar contraproduent i generar problemes addicionals.

El principal error de publicar l'immoble a moltes immobiliàries és que, en lloc d'augmentar-ne la visibilitat, es pot diluir al mercat. En publicar la propietat en moltes immobiliàries, es corre el risc que aparegui diverses vegades als mateixos portals immobiliaris, cosa que pot confondre els compradors potencials i fer que perdin l'interès. A més a més, treballar amb moltes immobiliàries pot generar una competència entre elles. Cadascuna pot estar treballant pel seu compte per vendre la propietat i això pot provocar una sobreexposició al mercat i un augment del preu de la propietat, en lloc de la venda.

Un altre problema que pot sorgir en publicar l'immoble a moltes immobiliàries és la manca de coordinació entre elles. Si diverses immobiliàries estan treballant per vendre la mateixa propietat, poden sorgir problemes de coordinació i comunicació entre elles. Això pot comportar una confusió en la gestió dels documents i una pèrdua de temps per al propietari.

A més, si el propietari signa contractes d'exclusivitat amb diverses immobiliàries, pot generar un conflicte legal. Si dues o més immobiliàries aconsegueixen vendre la propietat, el propietari es pot trobar en una situació en què hagi de pagar comissions a diverses immobiliàries alhora. Per tant, en lloc de publicar l'immoble a moltes immobiliàries, és millor treballar amb una immobiliària de confiança i amb experiència al mercat immobiliari. Una bona immobiliària pot assessorar el propietari sobre el preu de mercat i la millor estratègia per vendre la propietat. A més, pot ajudar a preparar la propietat per a la venda, publicar-la als portals immobiliaris més adequats i gestionar tots els documents necessaris per a la venda.

En conclusió, publicar l'immoble a moltes immobiliàries pot generar més problemes que no pas solucions. Treballar amb una immobiliària de confiança pot ser una estratègia més efectiva per vendre la propietat de manera ràpida i segura.


Centre de Negocis Pere III
Muralla Sant Francesc 49 1a planta Despatx 112
08241 – Manresa

info@signem.cat