dimecres, 11 d’octubre de 2023
Consells Immobiliaris

Idees per decorar la teva llar a la tardor.

Per donar a casa teva un ambient càlid i acollidor durant la temporada de tardor, és fonamental triar una paleta de colors que reflecteixi la bellesa d'aquesta estació.

Opta per tons com el marró, el taronja, el vermell i el verd oliva, que evoquen la sensació nostàlgica dels dies més curts i les fulles caigudes.

Afegeix tèxtils suaus i reconfortants a la teva decoració, com ara mantes de llana o teixits de punt que pots disposar sobre el sofà i les cadires. Completa el conjunt amb coixins amb motius de tardor, com fulles caigudes o carbasses, per brindar un toc addicional de calidesa.

Per crear una atmosfera íntima, il·lumina la teva llar amb espelmes perfumades o sense aroma i considera la possibilitat d'afegir llums suaus, com a garlandes de llums LED, que afegeixin un toc màgic durant les nits més llargues de la tardor.

Incorpora elements decoratius de la natura, com fulles seques, pinyes i branques, en gerros o cistelles. També pots utilitzar carbasses, carbasses de gla i panotxes de blat de moro per afegir tocs de tardor a la teva decoració. A més, les catifes de tons de tardor i els tapissos murals amb paisatges de tardor poden proporcionar un ambient acollidor.

No us oblideu dels accessoris temàtics de tardor, com espelmes en forma de carbassa, bols de fusta rústica i figuretes d'animals tardorencs, que afegeixen detalls encantadors a la teva decoració.

Canvia la vaixella i les estovalles per opcions amb colors i dissenys de tardor, com tovallons de tela en tons càlids i portagots de temàtica tardorenca. Això pot donar un toc especial a la taula de menjador.

Per completar l'experiència, utilitza difusors d'olis essencials o espelmes aromàtiques amb fragàncies de canyella, poma, carbassa o pi, que ompliran casa teva amb aromes evocadores de la temporada de tardor.

Crea racons temàtics, com un racó de lectura amb mantes i coixins o un racó de cafè amb tasses i tovallons de tardor, per afegir tocs personals i acollidors a la teva decoració.

No t'oblidis de canviar les obres d'art a les teves parets per peces que representin escenes de tardor, com ara paisatges amb arbres de fulles caduques o boscos amb colors càlids.

En seguir aquests passos, podràs transformar casa teva en un refugi càlid i encantador que celebra la bellesa i la nostàlgia de la tardor.

Centre de Negocis Pere III
Muralla Sant Francesc 49 1a planta Despatx 112
08241 – Manresa

info@signem.cat